A világ egyik legizgalmasabb gyümölcs étke a csatni, ugyanis nem csak édes és gyümölcsös, hanem erősen fűszeres és csípős is. Nem lehet nem imádni húsokhoz, grillekhez, pakórához, lepénykenyérhez. Ugye a csatni egyik fő ismérve:
A csatni akkor jó, ha annyira csípős, hogy nem tudod megenni és annyira édes, hogy nem bírod abbahagyni.
Legfrissebb tartalom mindig az instán--> @hello_curry és a facebookon--> Helló Curry
Ha tetszik a receptem és megosztod, megköszönöm. Ha el is készíted, használd a #hellocurryhun hashtaget :-)
Datolyaszilva csatni
Kezdjük egyből egy aranysárga őszi csodával, a datolyaszilvával. Egyre több kertben megtalálható ez a gyümölcs. Amit a boltokban veszünk szezonjában, zömében már az is magyar áru. Az íze pedig nagyon üt.
Recept ITT!
Kókuszos szilva csatni
Sajnos a pirított kókuszreszelékkel megbolondított íze miatt abbahagyhatatlan. Grillek mellé is isteni.
Recept ITT!
Alma csatni
Tipikus almamentő recept, vettél pár kg almát, már nem olyan friss, mehet csatninak.
Recept ITT!
Mangó csatni
A másik arany csoda. Ízben pedig fantasztikus élmény, ha szeretitek a mangót.
Recept ITT!
Cseresznye csatni
Cseresznye csatnit nem csak a friss gyümölcsből lehet készíteni, hanem fagyasztottból is. Így télen is készíthettek egy adagot frissen.
Recept ITT!