Indiai gasztrotúra magyarul

Helló Curry!

TOP 5 otthon is könnyen elkészíthető indiai étel kezdőknek

2018. szeptember 24. - Ági Helló Curry

Szereted az indiait de még nem álltál neki otthon, mert túl bonyolultnak tűnik? Nincs otthon megfelelő fűszered és nem akarsz venni elsőre 20 félét? Akkor itt a megoldás, mutatok 5 receptet, amit kezdők is könnyedén elkészíthetnek és csak olyan fűszereket tartalmaznak, amit nagyobb áruházakban kis csomagokban vagy lédig formában meg tudsz venni.

 

Legfrissebb tartalomért érdemes facebook vagy instagram oldalamat is követni!

incollage_20180923_220215082_resized_20180924_082508514.jpg

A minap írtam meg nektek, hogy melyek azok a fűszerek, amelyeket könnyen beszerezhettek, ha indiait szeretnétek főzni.  Gyakorlatilag összeállítottunk egy kezdőcsomagot. Már ezen fűszerek segítségével is neki tudtok állni egy kis indiai étel készítéshez, íme hozzá eddigi repertoáromból az 5 legkönnyebben elkészíthető recept.

 

Indiai omlett - 10 perces reggeli különlegesség: kezdjük egy egyszerű reggelivel:-)

Uborka raita - a legnépszerűbb indiai joghurtos uborkasaláta: 10 perc alatt összeállítható saláta, lepénykenyérrel vagy húsok mellé fogyasztva is kitűnő választás.

Csapáti - az egyik legegyszerűbb indiai lepénykenyér: liszt, só és víz kell hozzá, technikai leírás pedig a receptben olvasható. Ne féljetek tőle, elsőre is sikerülni fog!

Kezdők csirke curryje: itt azért már több fűszerre lesz szükségetek, de még a fent felsorolt listán belül vagyunk:-)

Mangó lasszi és sós lasszi: és mindehhez 2 ital, ami nem igényel sem túl sok időt, sem túl sok extra alapanyagot, mégis konyhánkba varázsolja Indiát.

 

Bízom benne, hogy kedvet kaptok, főztök is egy kicsit és ha tetszik, idővel elindultok a bonyolultabb receptek irányába is:-)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hellocurry.blog.hu/api/trackback/id/tr9414244747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása