Indiai gasztrotúra magyarul

Helló Curry!

Matar chorba - Zöldborsóleves

2022. március 17. - Ági Helló Curry

Nagyon várjuk a tavaszt, a tavaszi ízeket és a tavaszi színeket. A zöldborsó az a zöldség, ami rendkívül jól fagyasztható, fagyasztás után is csodás színes van és az ízéből sem veszít túl sokat. Így készítettem is egy adag tavaszváró levest belőle. Ha jó sűrűre főzöm, akkor 4 kisebb tálkányi lesz…

Tovább

Káposzta pakóra

Kérte a lányom, hogy csináljak neki párolt lila káposztát, de csak hatalmas káposzták voltak a boltban, annyit nem szerettem volna lepárolni. Így a párolás után kimaradt egy negyed és mivel pakóra hiányom volt, adta magát, hogy az készüljön belőle. Nagyon szeretem amúgy a pakórát, tényleg szinte…

Tovább
süti beállítások módosítása