Indiai gasztrotúra magyarul

Helló Curry!

Garnéla pakóra mangó csatnival

2018. április 08. - Ági Helló Curry

Sziasztok! Hetek óta erre a kombóra voltam rákkattanva, tegnap meg is csináltam. Micsoda ízbomba! Hihetetlenül finom és egzotikus előétel, vendégváró, sikert hozó falatka.

Tovább

Mangó csatni

Sziasztok!  Nem lehet máshogy kezdeni egy csatni felvezetését csak ezzel az örök érvényű ismérvvel: A csatni akkor jó, ha annyira csípős, hogy nem tudod megenni és annyira édes, hogy nem bírod abbahagyni.  Én ugyan nem szeretem a nagyon édes dolgokat, de a csatnit szimplán imádom. Nem…

Tovább

Tisztított vaj (ghee) készítése fázisfotókkal

Sziasztok! Ma reggel piacon jártam és a tejesnél eszembe jutott, hogy milyen régen nem készítettem már gheet. Vettem is rögtön fél kiló vajat hozzá.  Miért jó a ghee? Egyrészt nagyon kellemes egyedi íze van, sokkal selymesebb és kicsit édesebb, mint az olaj. Ezen kívül mivel a folyamat során…

Tovább
süti beállítások módosítása