Indiai gasztrotúra magyarul

Helló Curry!

Indiai házi sajtos spenótfőzelék: a Palak Paneer

2018. március 24. - Ági Helló Curry

  Sziasztok! Szerintem mindenkinek élénk emlékei vannak a menzás spenótfőzelékről. Kinek rossz, kinek rosszabb. Fordítsunk ezen egyet és használjuk a spenótot úgy, ahogy eddig még soha. Ezt az Észak-indiai főzeléket nem a színéért szeretjük:-)

Tovább

Paneer (házi sajt) készítése fázisfotókkal

Az egyik legegyszerűbb sajt a világon az indiai paneer. Nem erjesztett, frissen elkészítik és általában 1 napon belül elfogyasztják.  Egyáltalán nem bonyolult, csak nem nagyon szoktunk ilyet készíteni. Paneer felhasználására receptek ITT. Hozzávalók: 2 l tej (minimum 3,6-os és itt csak a friss…

Tovább
süti beállítások módosítása